onsdag 6 mars 2013

Har nu precis kommit hem från ett besök hos Neurologen. När vi satt där och pratade om hur jag mår och känner så frågar han om jag vill göra en LP (Lumbalpunktion) varav jag såklart säger ja. Då gör vi den nu säger han...NU tänkte jag shit faan...ajaj...Ja alla tankar kom på en gång. Jag som vägrade ta ryggbedövningen under mina förlossningar då jag sagt att INGEN ska sätta en nål i min rygg....Men jag måste kolla upp mig ordentligt. Så det var bara att klä av sig tröjan och hoppa upp på britsen. Jörgen var med som tur var!!
Första sticket satte han fel och det gjorde rätt ont kan jag säga....rätt i en nerv så det strålade ner i benet. Då började jag känna mig svimfärdig och krit vit i ansiktet. Ja du e lite seg mellan kotorna må jag säga säger han. Bli färdig någon jävla gång tänkte jag. Andra sticket gjorde inte ont och äntligen kom det vätska JIHAAA Nu ångrar jag inte en sekund att detta är gjort.
Nu är det sängläge i 24 timmar så att vätskan inte ska läcka och man kan få väldig huvudvärk i 3 dagar och då hjälper bara kaffe och sängläge.
Provsvaren kommer om 2 veckor så nu håller vi alla tummarna! Är dom bra...ja då är det väl bara att acceptera att det kommer från spänningar i nacken.

1 kommentar:

Fia sa...

Åhh hua din stackare. Hoppas du kan få några svar nu!!
Stor kram ♥